Sådan virker Ondamed®

Sådan virker Ondamed®


Naturens helende kraft

Det kan bedst forklares ved at bede dig tænke på EKG der opfanger elektricitet fra hjertet, og EEG der opfanger elektricitet fra hjernen, filosofien er simpelt hen at det ikke kun er hjerne og hjerte der har elektriske bølger, men at alle vore organer har elektriske bølger, både raske og syge organer udsender disse bølger og det er med med dem Ondamed arbejder.

Det er klientens puls der bestemmer behandlingen

Ondamed er baseret på princippet om elektromagnetisk induktion. Ondamed -enheden frembringer et fokuseret pulserende elektromagnetisk felt, der trænger dybt ind i en målrettet region af kroppen for smertefrit at stimulere vævet og kickstarte de cellulære aktiviteter. Ondamed fremkalder bittesmå mikro-strømme i vævet og en form for biofeedback kendt som det “vaskulære autonome signal (VAS)”, påvises via pulsen, der bruges til at vælge de relevante frekvenser og anatomiske steder for stimulation, som er unikke for hver enkelt patient.

Behandlingen er ikke inversiv – og kan derfor ikke gør skade

Behandlingen er, helt sikker og effektiv for en bred vifte af lidelser og har gennem de 20 år systemet er anvendt til behandling, ingen kendte bivirkninger. I første omgang, kan patienter føle en forværring på grund af den afgiftende effekt, også kaldet en helbredende krise eller Herxheimer reaktion, men disse effekter aftager oftest meget hurtigt.

Din krop er din læge

Den cellulære*elektriske biofeedback fra Ondamed-enheden øger klientens bevidsthed og bevidste kontrol af fysiologiske aktiviteter, som gør det muligt for klientens eget system at bringe krop og sind frem imod en hurtig og varig helbredelse. Erfaringen viser at mange tilstande forbedres hurtigt, som om kroppen simpelthen har haft brug for et signal for at kickstarte den helbredende proces. I nogle kliniske forsøg, har 85% af patienterne følt en positiv og gavnlig virkning af deres Ondamed behandlinger. Rolf Binder, tysk elektronikingeniør med speciale indenfor medicinsk teknologi har udviklet Ondamed® Biofeedback systemet og har forsket i denne behandlingsform i mere end 20 år.


Gør noget for dit helbred i dag!

 

Opdag hvad Ondamed®- og Laser Terapi kan gøre for dig!