Testimonial
Ondamed klinikken fik stoppet mit rygeforbrug. 50 år med rygning, kun een behandling, nu eks ryger på 4 år. Livet er bare nemmere som ikke-ryger.

Gitte Sørensen

Jeg havde prøvet at stoppe med at ryge flere gange efter forskellige metoder uden at det lykkes. I 2014 fik jeg en tid hos Ondamed-Klinik Virum, behandlingen tog 1 time og siden da har jeg ikke følt trang til nikotin. Biofeedback var den rigtige metode for mig, der nu er IKKE RYGER på 5. år

Anita Boesgaard

Ondamed klinikken fik stoppet mit rygeforbrug. 50 år med rygning, kun een behandling, nu eks ryger på 4 år. Livet er bare nemmere som ikke-ryger.

Gitte Sørensen

Ondamed klinikken fik stoppet mit rygeforbrug. 50 år med rygning, kun een behandling, nu eks ryger på 4 år. Livet er bare nemmere som ikke-ryger.

Gitte Sørensen Ikke Ryger

Jeg havde prøvet at stoppe med at ryge flere gange efter forskellige metoder uden at det lykkes. I 2014 fik jeg en tid hos Ondamed-Klinik Virum, behandlingen tog 1 time og siden da har jeg ikke følt trang til nikotin. Biofeedback var den rigtige metode for mig, der nu er IKKE RYGER på 5. år

Anita Boesgaard tidligere ryger i 35 år

Ondamed klinikken fik stoppet mit rygeforbrug. 50 år med rygning, kun een behandling, nu eks ryger på 4 år. Livet er bare nemmere som ikke-ryger.

Gitte Sørensen Ikke Ryger

Jeg havde prøvet at stoppe med at ryge flere gange efter forskellige metoder uden at det lykkes. I 2014 fik jeg en tid hos Ondamed-Klinik Virum, behandlingen tog 1 time og siden da har jeg ikke følt trang til nikotin. Biofeedback var den rigtige metode for mig, der nu er IKKE RYGER på 5. år

Anita Boesgaard tidligere ryger i 35 år