Inca Rose BB Creme

Inca Rose BB Creme

Beskrivelse

B B CREAM 

Fantastisk fugtgivende pleje til huden. Kombinerer Hudpleje  og  Make-up , i en enkelt multi-funktionel behandling. Takket være de mikroindkapslede pigmenter, der findes i produktet, tilpasser den sig til hudtonen, dækker små ufuldkommenheder og giver ansigtet en finish af uforlignelig naturlighed. Beriget med  dobbelt hyaluronsyre  med høj og lav molekylvægt fugtgivende for en blød, lysende og glat hud. Fås i to versioner  Lys til medium-lys  og  mellem til  mørke hud.

FORDELE AF DE FUNKTIONELLE PRINCIPPER

  • Fugter, beskytter, udglatter, korrigerer og farver

FÆLLES FUNKTIONELLE PRINCIPPER

  • Højmolekylært hyaluronsyre:  danner en film på huden, der sikrer hydrering og beskyttelse mod skader forårsaget af lys og eksterne faktorer, der er ansvarlige for hudens aldring. Gør ansigtshuden hydreret, glat og smidig.
  • Lavmolekylvægt Hyaluronsyre:  Trænger ind i de dybere tilstander af huden, hvilket giver det hydrering. Forbedrer hudens elasticitet med effektiv anti-rynke effekt.
  • Oxygen Powder:  Aktiv ingrediens, der underminerer aktiviteten af ​​superoxid dismutase. Takket være dette stof bliver huden iltet, regenereret og vital.
  • Licorice Extract:  aktiv ingrediens med rensende, normaliserende egenskaber, til en “anti-shine” effekt. Glycyrrhizinsyreindholdet er en regulator for talgafsekretion, der er nyttig derfor også i tilfælde af olieagtig og akneagtig hud.
  • Ginseng Extract:  dyrebar og effektiv kosmetisk aktiv ingrediens mod aldring. Dens bidrag til øget hudelasticitet, dens regenererende, styrkende, toning og fugtgivende kraft gør det unikt og uerstatteligt.
  • Mikroindkapslede pigmenter:  Stimuleret af den bevægelse, der frembringes under applikationen, reagerer disse specielle pigmenter kromatisk for at blande harmonisk med enhver form for farve. Fra den hvide farve transformeres BB CREAM-formlen under applikationen for at replikere den nøjagtige hudtone og give hudens lyse finish en uforlignelig naturlighed.
  • Diamantmikrosfærer:  mikrosfærer med et fotoluminescerende diamanthjerte fanget. Udgivet på huden varierer disse lysforholdene ved at konvertere usynlige UV-stråler til blåt lys, hvilket reducerer rynkernes synlighed. Huden bliver yngre