Mine Øjne - øjeblikkelig effekt

Mine Øjne - øjeblikkelig effekt

Øjeblikkelig virkning på mørke rande og poser under øjnene

My Eyes Instant Effect er en klinisk testet* behandling med øjeblikkelig effekt beregnet til effektivt at reducere mørke rander, poser under øjnene og små rynker.

Udseendet bliver straks opfrisket og afslappet.

Effektiv på kun 2-3 minutter .

Beskrivelse

MIN ØJNE ØJEBLIKKELIG EFFEKT: 

ØJEBLIKKELIG VIRKNING PÅ POSER UNDER ØJNENE OG MØRKE RANDER

Takket være indholdet af en høj procentdel af innovative og aktive ingredienser og lermineraler, bliver poser under øjnene synligt reduceret, de små rynker udglattes og de mørke rander udtones, med kun én påføring om dagen,

Lermineralerne trækker ud i huden, hvilket skaber den synlige, afgørende og umiddelbare udglatning, imens funktionelle stoffer med påvist effektivitet, dræner vædskeansamlinger og minimerer dannelsen af pigmentering i det behandleede område.

Denne specielle formel blev designet til at fungere hurtigt og effektivt.

Der går kun to minutter fra påføring til det overraskende resultat. Udseendet bliver fornyet, friskt og afslappet.

Efter påføringen kan du bruge din sædvanlige make-up.

 

Virker på 3 fronter ** 

– Reducerer poser og rynker 
– Reducerer mørk pigmentering 
– Omgående resultat

 

 

1. Behandlingen skal foretages på rengjort hud.

2. Kom en lille mængde produkt på fingerspidsen. I gennemsnit er den ideelle mængde lig med lidt mere end et riskorn. Mængden kan være en smule større afhængigt af størrelsen på ​​det område der skal behandles og / eller størrelsen af ​​de poser/hævelser, der skal behandles. Juster “personlig dosering” ved gradvist at lave små øgninger i mængden, da et overskud af produktet ikke vil blive fuldstændigt absorberet, hvilket efterlader spor.

3. Masser cremen mellem fingerspidserne i nogle få sekunder, indtil den bliver farveløs. Sørg for, at dent resterende mængde på fingerspidserne er tilstrækkeligt til påføringen, tilføj eventuelt en smule mere.

4. Påfør cremen i området under øjet og spred det forsigtigt indefra og udad og klap på området med fingerspidsen for at fuldføre absorptionen, undgå at få noget i øjnene.

5. For de bedste resultater anbefales det at vente på, at produktet tørrer helt, Det tager 2-3 minutter, hvis du ønsker at fremskynde tørringen, kan du blæse let med en hårtørrer.

6. Fjern eventuelt overskydende produkt med en svamp, der er gennemblødt i vand. Hvis du ønsker det, kan du nu gå videre med at påføre din yndlings makeup.

* Klinisk undersøgelse udført ved Institut for Biomedicinsk Videnskab ved University of Sassari.

** Effekten er subjektiv og kan variere fra person til person, afhængigt af hudtype, størrelse på det berørte område og / eller størrelsen af ​​den poser, der skal behandles. Resultaterne er ikke garanteret.