Ondamed Klinik

Sådan bliver du IKKE RYGER

OM ONDAMED Rygestop PROGRAM

Vores unikke kombination af Biofeeedback-teknologier og holistisk medicinsk ekspertise giver dig muligheden for straks at starte på en frisk, ny og sund vej!

Forståelse af nikotinafhængighed:

Selvom årsagerne til rygning adskiller sig fra person til person, er de underliggende årsager for de fleste stress, sociale og biologiske. De biologiske faktorer, der er involveret i rygning, vedrører, hvordan hjernen reagerer på nikotin. Når en person ryger, når en dosis nikotin hjernen inden for cirka ti sekunder. Først forbedrer nikotinen humøret og koncentrationen, mindsker vrede og stress, slapper muskler af og reducerer appetitten. Regelmæssige doser af nikotin fører til ændringer i hjernen, som derefter fører til nikotin abstinenssymptomer, når udbuddet af nikotin falder. Rygning reducerer midlertidigt disse abstinenssymptomer og kan derfor forstærke vanen. Denne cyklus forklarer, hvordan de fleste rygere bliver nikotinafhængige.

Klar til at stoppe rygeprogrammet er designet til at bryde denne cyklus.

Sådan fungerer Ondamed og PEMF:

Programmet bruger IKKE nikotinerstatninger eller medicin

I stedet bruger vi ONDAMED-systemet, en meget effektiv, energibaseret tilgang, der hviler på mange års biofysisk forskning og er blevet brugt over hele verden med bemærkelsesværdige varige resultater. ONDAMED-enheden gør det muligt for os at levere omhyggeligt valgte frekvenser og intensiteter af PEMF-er-pulserede elektromagnetiske felt- til dine celler. Dette nulstiller, rebalancerer og kick starter dine naturlige helingsprocesser og funktionelle evner.

Hvad har elektromagnetiske felter at gøre med kroppen?

Vores krops energi er elektromagnetisk af naturen. Elektromagnetisk kommunikation inden i og mellem celler er det, der styrer kroppens mest grundlæggende biokemiske, fysiologiske og biofysiske livsprocesser. Når elektromagnetisk aktivitet ophører, ophører livet. Du kan se denne aktivitet på et elektrokardiogram i hjertet (EKG) eller elektroencefalogram i hjernen (EEG).

Hvis ​​kroppens energistrømme forstyrres

Enten på grund af sygdom, eller hvis visse celler ikke er i stand til at fungere som de skal. Kan dette lede til gradvis miskommunikation i kroppen og resultere i afhængighed, kronisk smerte, træthed, dårlig helbredelse, degeneration, toksisk ophobning, hormonelle abnormiteter, dårlig metabolisme, søvnforstyrrelser, lymfatisk og cirkulationsblokering, dårlig næringsudnyttelse, accelereret aldring og et utal af tilstande, der er tegn på stress af kroppen. ONDAMED fungerer ved at få kommunikationen og energien tilbage i orden for at rebalancere de stressende effekter. Frekvenser og intensiteter af PEMFS, som vi bruger, er i harmoni med din krops egne energiske og biofysiske felter og er mest komplementære til din krops kemi og funktioner.

Med ONDAMED Biofeedback-systemet lærer kroppen hurtigt, hvordan den slipper af med vanedannende signalmønstre, og hvordan man får kontrol over stressinducerede trang.

De 3 trin i programmet Klar til at stoppe med at ryge:

Trin 1- Beslutningen tages, evt. ved hjælp af nedenstående test eller ved en telefonsamtale med en af vore behandlere. Dette vil hjælpe med at bestemme dit engagement i og eventuelle særlige bekymringer, du måtte have om at holde op.
Trin 2- Første (og muligvis den eneste nødvendige) behandlingssession med ONDAMED. Dette vil vare cirka 1 time og 15 minutter, er smertefri og afslappende. Herfra kan du betragte dig selv som røgfri!
Trin 3 – I de næste 12 timer skal du sørge for at få rigeligt vædske og undgå kaffe, the, alkohol og andre stimulanser. Du KAN begynde at opleve nogle symptomer på din krops afgiftning, såsom sved, træthed eller humørsvingninger, som kan afhjælpes med vædskeindtag, kosttilskud og en opfølgende biofeedback-session.

Programmet er designet til at du skal få succes!

Sådan behandler programmet almindelige ophørsproblemer: 

Dette er enten dit første forsøg på at stoppe, eller du har prøvet at stoppe før, men gik tilbage til din vanedannende og skadelige, men alligevel underholdende, stressaflastende vane. Uanset hvad, adresserer programmet mange af de bekymringer, du måtte have omkring forsøg på at stoppe.

Forberedelse – Den største mulighed for et succesfuldt rygestop, har de mennesker, der virkelig er klar til at stoppe. Hvordan ved du, om du er klar?

1.Din mavefornemmelse tilskynder dig til at stoppe.

2.Prøv den nyttige test nedenfor;

3.Hvis du stadig ikke er sikker,kan du tage en konsultation med din læge for at diskutere din afhængighed og de eventuelle heldredsproblemer din rygning giver.

Håndtering af stress – Da rygeafhængighed har vist sig at være en stressrelateret lidelse, kan du have bekymringer om, hvordan du håndterer stress uden dine cigaretter. Kernen i dette program er at adressere stressfysiologien, der fører tilbage til hjernens afhængigheds center, i det væsentlige at nulstille kredsløbet. Vores mål er at stoppe cyklussen og lære dig nye måder at håndtere din stress, der vil have livslange og livreddende fordele.

Trang og tilbagetrækning –  De biofysiske effekter, som PEMF-teknologien har, minimerer/fjerner trangen. For nogle mennesker kan der efter sessionen være tegn på, at kroppen afgiftes, såsom svedeture eller at man føler sig lidt træt eller ængstelig, men vi har mulighed forl at minimere dette. Og det sker ikke for alle. Det kan vare en dag til to uger eller slet ikke. Uanset hvad er trangen hurtigt væk.

De økonomiske benefits – er naturligvis enorme, når du holder op, og medmindre du får alle dine cigaretter gratis, vil omkostningen ved behandlingen hurtigt tjene sig selv ind. Ikke kun udgiften til cigaretter, men også omkostninger forbundet med rygerelaterede sygdomme. Prisen for en behabdling inkluderer både behandling og en evt. efterbehandling, hvis du har brug for dette.

At være omkring andre rygere – Vi kender jo nok alle bemærkningen om at ”Rygere er jo bare sjovere!!”

Det sociale aspekt, som mange mennesker nyder og er bekymrer sig  for at miste fylder en hel del. Mange mennesker, der er stoppet, har gennemgået den samme ting. De har fundet andre måder og har opmuntret deres rygervenner og familie til at følge deres eksempel. 

Facebook
Twitter
Email