Ondamed Klinik

Sådan virker Ondamed

For at tage det første først, så betyder onda bølge på latin, så det vi er ude i er altså medicinske bølger… så fik vi den klaret 😎

Naturens helende kraft

Det kan bedst forklares ved at bede dig tænke på EKG der opfanger elektricitet fra hjertet, og EEG der opfanger elektricitet fra hjernen, filosofien er simpelt hen at det ikke kun er hjerne og hjerte der har elektriske bølger, men at alle vore organer har elektriske bølger, både raske og syge organer udsender disse bølger og det er med med dem Ondamed arbejder.

Det er klientens puls der bestemmer behandlingen

Ondamed er baseret på princippet om elektromagnetisk induktion. Ondamed -enheden frembringer et fokuseret pulserende elektromagnetisk felt, der trænger dybt ind i en målrettet region af kroppen for smertefrit at stimulere vævet og kickstarte de cellulære aktiviteter. Ondamed fremkalder bittesmå mikro-strømme i vævet og en form for biofeedback kendt som det “vaskulære autonome signal (VAS)”, påvises via pulsen, der bruges til at vælge de relevante frekvenser og anatomiske steder for stimulation, som er unikke for hver enkelt patient.

Behandlingen er ikke inversiv

– og kan derfor ikke gør skade
Behandlingen er, helt sikker og effektiv for en bred vifte af lidelser og har gennem de nogle og 30 år systemet har været anvendt til behandling, ingen kendte bivirkninger. I første omgang, kan patienter føle en forværring på grund af den afgiftende effekt, også kaldet en helbredende krise eller Herxheimer reaktion, men disse effekter aftager oftest meget hurtigt.

Din krop er din læge

Den cellulære*elektriske biofeedback fra Ondamed-enheden øger klientens bevidsthed og bevidste kontrol af fysiologiske aktiviteter, som gør det muligt for klientens eget system at bringe krop og sind frem imod en hurtig og varig helbredelse. Erfaringen viser at mange tilstande forbedres hurtigt, som om kroppen simpelthen har haft brug for et signal for at kickstarte den helbredende proces. I nogle kliniske forsøg, har 85% af patienterne følt en positiv og gavnlig virkning af deres Ondamed behandlinger.

Rolf Binder

Opfinder og den der har udviklet Ondamed® Biofeedback udstyret, har forsket i dette i over 30 år, og man kan med systemet både finde disse syge bølger og stimulere dem til heling med specifikke elektromagnetiske frekvenser, som passer til de syge bølger.

Når frekvenserne fra biofeedback systemet rammer de bølger der allerede eksisterer i kroppen begynder de at danne resonans med hinanden. Når man påvirker et skadet område i kroppen, f.eks. efter knoglebrud, mangedobles den svage strøm der findes på skadestedet, hvor celler er ved at reparere vævet.

Disse bølger rammer andre bølger, som puls-bølger og hjernebølger, og kan af behandleren føles som en puls-refleks. Når man scanner en patient med en Ondamed applikator kan man derfor mærke på pulsen hvilke steder på kroppen der er i ubalance. Disse steder behandler man når man finder dem.