Ondamed Klinik

Anti-aging

Noget om at ældes

LÆSTE DET I EN KLUMME FORLEDEN 

“Nu er det farvel til Botox, fillers, brystimplantater,kunstig ungdom og perfektion og goddag til sund levevis, motion, frisk luft og et naturligt udseende – ja det er nu IN at være sig selv.

Ovenstående er good news for os der er kommet lidt op i årene hvor kampen om ungdommen er tabt, nu gælder det om at pleje og vedligeholde det der er tilbage og man kan måske sige leve efter det gamle citat “sana in corpore sano” En sund sjæl i et sundt legeme.”

Anti aging

Jeg har igennem en del år interesseret mig for produkter der kan udsætte/reducere aldersforandringer. Med mig selv som forsøgskanin har jeg arbejdet mig igennem en masse cremer, serummer og kosttilskud. Da jeg synes mine resultater er ganske gode vil jeg gerne dele mine erfaringer med andre og har derfor oprettet en shop i forbindelse med klinikken, hvor du kan købe de produkter jeg har fundet frem til.

Vitaminer og mineraler

Jeg ved godt at emnet med kosttilskud er kontroversielt.

Skønhedsbehandlinger

Ansigts Yoga

Hi Fu

Red Light Therapi

Gua Sha

Inca Rose

Et italiensk firma der passioneret og dedikeret forsker i at skabe programmer til hudpleje og skønhed hos mænd og kvinder,Den naturlige, effektive og sikre løsning, der tager sigte på at bremse tegnene på aldring og opretholde den naturlige skønhed i længere tid.Alle produkter er dermatologisk/klinisk testet,de er ikke testet på dyr og er i overensstemmelse med de nuværende EU-bestemmelser der gælder/er i kraft og regulerer kosmetikindustrien.

Green Door

Fra Naturfarm der er en dansk familieejet virksomhed, der har mere end 40 års erfaring i at udvikle og producere naturkosmetik. Alle produkter er produceret og udviklet i Danmark.

Serien mindsker og forebygger rynker, samt efterlader huden med en frisk og sund udstråling. Produkterne anbefales til alle hudtyper og er særlig velegnet til hud med alderstegn som f.eks. fine linjer, rynker og solskader.

Produkter fra LR

LR har solgt kvalitetsprodukter i hele europa igennem 30år. Avancerede teknologier, innovative ingredienser og eksklusive opskrifter kendetegner vores pleje- og kosmetikprodukter. Tidløse skønhed, bedre sundhed og Mere kvalitet til dit liv. Det er det LR produkterne står for!